English For Competitive Exams

List of Most Commonly Misspelled words For SSC Exams

List of Most Commonly Misspelled words For SSC Exams

SSC Spelling Test PDF, Correct Spelling For SSC PDF, Spelling Correction For Competitive Exam PDF, Spelling Test For SSC Cgl PDF, Misspelled Words For SSC PDF, Commonly Misspelled Words For SSC Cgl, Commonly Misspelled Words For SSC Cgl PDF, Spelling Correction For SSC Cgl PDF, Commonly Misspelled Words For Bank Exams, Spelling Correction For Competitive Exam, Spelling Mistake For Bank Exam, Spelling Error For Bank Exam, Spelling Test For Bank Exam, Spelling Correction For Competitive Exam PDF, Spelling Test Questions Answers for Bank Exams IBPS, List of Golden Rules on Spelling Correction in English, Find SPELLING/ DETECTING MIS-SPELT WORDS, Spelling Mistakes Questions: English Language Quiz, ENGLISH QUIZ ON SPELLINGS ERRORS, English Quiz For Bank Clerk Exam, 70 Most Asked Spelling Mistakes in SSC, IBPS PO Spotting Error Questions With Answer FREE PDF Download

 

Find the correctly spelt words.

 1. 
A.Vetarinary
B.Veteninary
C.Vetinary
D.Veterinary

 

2. 

A.Chancelary
B.Chancellery
C.Chancelery
D.Chancellary

 

 

3. 

A.Itinarery
B.Itinerary
C.Itenary
D.Itinarary

 

 

4. 

A.Faithfuly
B.Sincerely
C.Truely
D.Affectionatly

 

 

5. 

A.Klaptomania
B.Klepptomania
C.Kleptemania
D.Kleptomania

 

6.

A.Gaurantee
B.Guarantee
C.Garuntee
D.Guaruntee

 

 

7. 

A.Satelite
B.Sattelite
C.Satellite
D.Sattellite

 

 

8.

A.Exaggerate
B.Exeggrate
C.Exagerate
D.Exadgerate

 

 

9. 

A.Occured
B.Occurad
C.Ocurred
D.Occurred

 

 

10.

A.Grief
B.Breif
C.Recieve
D.Diceive

 

 

In each questions below five words are given. Find out that word, the spelling of which is WRONG. The letter of that word is the answer. If all the four words are spelt correctly, the answer is ‘E’.

 

11. 

A.Passion
B.Fashion
C.Ration
D.Tution
E.All correct

 

12. 

A.Geography
B.History
C.Chemistry
D.Commerce
E.All correct

    

13. 

A.Formulate
B.Formidable
C.Forman
D.Format
E.All correct

 

14. 

A.Transmit
B.Attribute
C.Constitute
D.Investegate
E.All correct

 

ANSWERS

  1. D
  2. B
  3. B
  4. B
  5. D
  6. B
  7. C
  8. A
  9. D
  10. A
  11. D
  12. E
  13. C
  14. D

 

For Answers of Other Questions and explanations 

>> TRY EXAMIN APP 

 

examin.co.in

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

To Top